Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Terugbetaal- en retourneringsbeleid voor fysieke producten

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt terugsturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van motief te herroepen. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om jouw product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar Hoeve Belenos zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van een herroepingsrecht, dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via het contactformulier onder het kopje “Contact”. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 30 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het teruggezonden product reeds in goede orde ontvangen is. Mocht het product of de verpakking ervan beschadigd zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Terugbetaal- en retourneringsbeleid voor stalling en donaties

In geval van het gebruik van de stallingsdiensten, is er apart een contract afgesproken. De beëindiging van het contract staat hierin ook beschreven.

In geval van donaties aan Hoeve Belenos, zijn er geen verzendkosten. Mocht het niet meer de bedoeling zijn om te doneren, neem dan even contact met ons op. Dan kan alles stopgezet worden, zodat er geen stornering noodzakelijk is. Dan is alles voor ons en jou eenvoudig en makkelijk.